Lepa.si

Tečaj osebnostne in duhovne rasti Lepa.si je namenjen dekletom med 13. in 16. letom starosti, ki želijo odkrivati, kje izvira njihova resnična lepota, dostojanstvo in poslanstvo; bolj spoznati sebe in se veseliti tega, kar so; poglobiti svoj odnos z Bogom in izkusiti različne načine molitve ter preko klepeta in skupnega dela graditi prijateljske vezi. Letos se izvaja program Zadel si me v živo (Ustvarjena, da ljubim). Poudarki: kdo sem in kako naj se sprejmem; kako naj sprejmem drugega, prijateljstvo – zaljubljenost, kako naj ti povem, da te imam rada; kako naj molim ob Božji besedi. Program temelji na izkušenjski metodi učenja; poteka v majhnih skupinah ali individualno.

Programi za naslednja leta: Men’ se rola (Med prijateljstvom in zaljubljenostjo) in Zrcalce, zrcalce na steni povej (Lepota, utelešena ljubezen)

  • 7.–10. julij 2024 (začetek in sklep ob 17.00)
  • 1.–4. avgust 2024 (začetek in sklep ob 17.00)
  • 25.–28. avgusta 2024 (začetek in sklep ob 17.00)

Vodi s. Irena Mohorič z ekipo Hiše kruha.

Svetovani prispevek je 60 €.

Za dekleta, ki prihajajo iz družin z več otroki ali kjer so starši brezposelni ali samohranilci, je prispevek nižji – dajo toliko, kolikor lahko. Označite v prijavnici pod opombami, da bi dali nižji prispevek.

Podari darilni bon svoji hčerki, nečakinji, vnukinji, prijateljici, birmanki …

Odmevi z Lepa.si:

Izkušnje, ki je enostavno res ne moreš pozabiti, spomini, ki jih ne moreš izbrisati … lepa.si je veliko več kot samo to. Zato bi kot nekdo, ki sem hodi že tri leta z razlogom – ker je vredno priti, se poglobiti in razmišljati o sebi in posledično ugotoviti, da si najboljša taka, kot si, ta program priporočala vsem, ki si želijo kvalitetno preživeti 3 dni, ki tako hitro minejo, da se sploh ne zavedaš, v super družbi, dobri lokaciji, prijaznosti voditeljic in še veliko drugega! sploh ne boste obžalovale – to vam zagotavljam 🙂

Sergeja

Dnevi duhovnih vaj so mi minili kar prehitro. Spoznala sem res dobre prijateljice, za katere sem neizmerno hvaležna. Vsi so bili zelo prijazni in spodbudni, s pomočjo sestre sem utrdila tudi svoje znanje kitare. Komaj čakam, da se spet vidimo na poletnih duhovnih vajah in prisrčno vabim vse, ki si želijo preživeti res kvaliteten teden v dobri družbi, da se nam pridružijo. 🙂

Nika

Kako je bilo na Lepa.si pozimi, si lahko pogledate TUKAJ.

Kako je bilo na Lepa.si poleti, si lahko pogledate TUKAJ.

Prijavnica

    S klikom na gumb “pošlji” soglašte z obdelavo posredovanih podatkov v skladu z namenom za katerega so bili dani.