Najem prostorov

V Hiši kruha je možno najeti šest prostorov različnih velikosti za predavanja, seminarje, delavnice. V vsaki od hiš je vsaj en prostor za skupna srečanja, wi-fi, možnost projiciranja, table, stoli in mize.

Dvorana Dom (147 m2) se nahaja v pritličju Doma. Sprejme do 100 ljudi. Opremljena je z 80 stoli in z 12 zložljivimi mizami, za katerimi lahko sedi približno 40 ljudi. Oprema:

  • LCD projektor,
  • CD predvajalnik,
  • platno,
  • wi-fi,
  • tabla (bela magnetna),
  • ozvočenje.

Rdeča soba (22,2 m2) se nahaja v pritličju Doma. Sprejme do 18 ljudi. Opremljena je s stoli in dvema foteljema za približno 12 ljudi. Oprema: wi-fi, CD predvajalnik, premična tabla.

Zelena soba (22,2 m2) se nahaja v kleti Doma. Sprejme do 18 ljudi. Opremljena je s stoli za približno 15 ljudi. Na razpolago so tudi 4 raztegljive mize. Oprema: LDC projektor, CD predvajalnik, internetna povezava, tabla.

Rumena soba (16,8 m2) se nahaja v kleti Doma. Sprejme do 12 ljudi. Opremljena je s stoli in dvema mizama. Oprema: CD predvajalnik, internetna povezava, premična tabla.

Dvorana Kašča (23 m2) se nahaja v Kašči. Sprejme do 18 ljudi. Opremljena je s stoli. Oprema: CD predvajalnik, internetna povezava, premična tabla.

Dvorana Pristava (60 m2) se nahaja v Pristavi. Sprejme do 50 ljudi. Opremljena je s stoli in šestimi mizami. Oprema: LCD projektor, CD predvajalnik, internetna povezava, tabla. Prostor je primeren tudi za programe za otroke.

Povpraševanje

    S klikom na gumb “pošlji” soglašte z obdelavo posredovanih podatkov v skladu z namenom za katerega so bili dani.