Kairos – odmik za ženske

Kot Marija Magdalena je marsikatera ženska zazrta v grob, kjer je pokopano njeno upanje, smisel, veselje, odnosi, preteklost in prihodnost. Raztreščena, izčrpana in razbolena bega sem in tja in išče nekaj, kar bi jo potegnilo iz njene žalosti, pa čeprav je to le mrtvo truplo nekdaj Živega.

Vstali nas sreča prav v našem grobu, nas ljubi take, kot smo, in nas kliče v življenje. To je za nas trenutek kairosa, milosti, prejema Svetega Duha, v katerem se vse vidi drugače, prejmemo življenje in smisel.

Vsem, ki iščete smisel, življenje, obnovitev svojih moči ali preprosto čas in prostor zase, so odprta vrata Hiše kruha. Ob počitku in ustvarjanju, molitvi ob Božji Besedi in stvarstvu, sv. maši in osebnemu pogovoru bo lahko vsaka hodila osebno pot iskanja Ljubezni, ki pripelje do občestva.

Sprejem je v petek ob 18.30, sklep v soboto ob 19.00. Možno je priti tudi samo v soboto. Gre za samostojne termine in različne vsebine:

 • 17.–18. november
 • 19.–20. januar
 • 23.–24. februar

Vodi s. Irena Mohorič z ekipo Hiše kruha.

Svetovani prispevek za bivanje je 35 €. Vključuje večerjo v petek, nočitev, zajtrk in kosilo v soboto. Prispevek za program je okrog 10 € oz. glede na zmožnosti in želje. 

Študentke, samohranilke, brezposelne ali drugače finančno preizkušene osebe date prispevek, ki ga zmorete. Označite v prijavnici pod opombami, da bi dali nižji prispevek.

Kdor pa lahko da kakšen evro več, je dobrodošlo za kritje stroškov tistim, ki dajo manj.

Prijavnica

  Dan prihoda *

  Prvi obrok
  ZajtrkKosiloVečerja

  Dan odhoda *

  Zadnji obrok
  ZajtrkKosiloVečerja

  Zadostuje mi splošna ponudba iz katere si lahko pripravim obrok

  DaNe

  Želim, da mi pripravite poseben obrok (4€ doplačila brez zdravniškega potrdila)
  DaNe

  Potrebujem dvigalo

  DaNe

  Želim si svojo kopalnico (doplačilo)
  DaNe

  S klikom na gumb “pošlji” soglašte z obdelavo posredovanih podatkov v skladu z namenom za katerega so bili dani.