Novo življenje

Skupina je namenjena je ženskam, ki želijo poglabljati svoje duhovno življenje ob zgledu sv. Angele Merici, ustanoviteljice uršulink. Ob njej se lahko ženska današnjega časa uči, kako bolj kakovostno živeti svojo poklicanost kot ženska, žena ali mati. Namenjena je ženskam vseh starosti in stanov; med nami so babice, mamice in samske.

Na srečanjih molimo ob Božji besedi, si podeljujemo življenje in izkušnje in se pogovarjamo o temah, ki jih določimo za vsako leto sproti. Eno soboto v letu (januar) namenimo skupni duhovni obnovi.

Letošnja tema je Zdravljenje notranjih ran s pomočjo božje besede. Skupino vodijo ženske same, tiste, ki so se usposabljale za spremljanje takšnih skupin v sodelovanju s Svetopisemsko družbo Slovenije in The Bible Trauma Institute iz ZDA.

Srečanja so vsak drugi četrtek v mesecu od 18.30 do 21.00.

Prvo srečanje je 12. septembra 2019 ob 18.30.

Skupino duhovno spremljata s. Marta Ivančič in s. Meta Potočnik.

Skupine za ženske, ki jih spremlja s. Meta Potočnik ali s. Cirila Alič:

Mirna Peč (župnišče)
Vsak drugi ponedeljek v mesecu ob 18.30. Pričetek 14. oktobra 2019. Vodita s. Meta Potočnik in Sonja Šuštaršič.

Mozirje (župnišče)
Vsak tretji ponedeljek v mesecu ob 18.30. Tema: Živeti boljše odnose v veselju. Pričetek 21. oktobra 2019. Vodi s. Meta Potočnik.

Ljubljana Rakovnik (župnišče)
Vsak prvi ponedeljek v mesecu ob 19.00. Letošnja tema je Zdravljenje notranjih ran s pomočjo božje besede. Pričetek 7. oktobra 2019. Vodi s. Cirila Alič z ekipo žena.

Informacije:
s. Meta Potočnik, meta.potocnik1(pri)gmail.com ali 031/236 729

V skupino se lahko včlanijo ženske vseh starosti, ki iščejo podporo občestva, ki omogoča prostor pogovora, molitve in prijateljstva.
Vsaka skupina ima določeno tematiko, večina skupin ima na voljo skripto in izbrano knjigo, ki jo predelujemo. Včlanitev je možna do novembra, potem se skupina zapre. Ena sobota v letu je namenjena duhovni obnovi.

Skupine za ženske, ki jih spremlja s. Štefka Klemen:

Maribor (Stritarjeva 11)

Vsak prvi torek v mesecu ob 18.30 skupina LUČKE. Pričetek 3. septembra 2019. Vodi s. Štefka Klemen.

Vsako prvo sredo v mesecu ob 18.30 NOVA 1 skupina. Pričetek 18. septembra 2019. Vodita s. Štefka Klemen in Martina Polič.

Vsako tretjo sredo v mesecu ob 18.30 NOVA 2 skupina. Koordinira s. Štefka Klemen, vodita Martina Pocajt in Natalija Škrinjar.

Vsak drugi torek v mesecu ob 19.00 skupina ODSEV. Pričetek 10. septembra 2019. Vodi s. Štefka Klemen.

Vsak tretji ponedeljek v mesecu ob 18.30 skupina SONČNICE. Pričetek 16. septembra 2019. Vodita s. Štefka Klemen in Natalija Škrinjar.

Vsak četrti torek v mesecu ob 19.00 skupina ŽIVA VODA. Pričetek 24. septembra 2019. Vodita s. Štefka Klemen in Martina Muršak Pocajt.

Št. Ilj pod Turjakom (župnišče)

Vsako drugo sredo v mesecu ob 17.30. Pričetek 11. septembra 2019. Vodita s. Štefka Klemen in Martina Muršak Pocajt.

Sv. Lenart v Slovenskih Goricah (župnišče)

Vsak drugi četrtek v mesecu ob 19.00 skupina HARFE. Pričetek 12. septembra 2019. Koordinira s. Štefka Klemen, vodita Irma Ornik in Marija Bošak

Hajdina (župnišče)

Vsak tretji torek v mesecu ob 19.00 skupina LILIJE. Pričetek 17. septembra 2019. Koordinira s. Štefka Klemen, vodijo Valerija Vogrinec Potočnik, Marija Bigec Miložič in Nina Zamolo.

Celje – sv. Cecilija (pri kapucinih)

Skupina SRCE koordinira s. Štefka Klemen, vodita Sabina Zupan in Katja Pečovnik Hadžić.

Informacije:
s. Štefka Klemen, stefka.klemen(pri)rkc.si

Prijavnica

Dan prihoda *

Dan odhoda *

S klikom na gumb “pošlji” soglašte z obdelavo posredovanih podatkov v skladu z namenom za katerega so bili dani.