Namen zbiranja osebnih podatkov

S prijavo na e-obvestila, komentiranjem prispevkov, poslanim vprašanjem, povpraševanjem, naročilom ali prijavo na katerega od naših programov upravitelju spletne strani hisakruha.si in pooblaščenim osebam omogočite obdelavo posredovanih osebnih podatkov.

NAMEN OBDELAVE PODATKOV:

S prijavo na e-obvestila soglašate z uporabo vašega e-naslova za namen obveščanja o programih Hiše kruha.

S komentiranjem prispevkov, poslanim vprašanjem, povpraševanjem ali naročilom soglašate z uporabo vašega e-naslova za namen odgovora na vaš komentar, vaše vprašanje, povpraševanje ali naročilo.

S prijavo na katerega od programov Hiše kruha soglašate z uporabo vaših osebnih podatkov, ki jih posamezna prijavnica zahteva, za namen obveščanja o podrobnostih programa in za potrebe izvedbe programa, na katerega so se prijavili.

SHRANJEVANJE PODATKOV:

Osebne podatke, posredovane ob prijavi na e-obvestila, hranimo do osebnega preklica vašega soglasja. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem.

Osebne podatke, posredovane s komentiranjem prispevkov, poslanim vprašanjem, povpraševanjem ali naročilom se ne hranijo po opravljeni dejavnosti, zaradi katere so bili poslani.

Osebni podatki, posredovani s prijavo na določen program v Hiši kruha, se hranijo eno koledarsko leto.

POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV:

Osebni podatki se posredujejo osebam, ki spremljajo komentarje prispevkov, odgovarjajo na vaša vprašanja, povpraševanja ali naročila, ravnateljici Hiše kruha in izvajalcem programov v Hiši kruha. Osebni podatki se tretjim osebam ne posredujejo.