Priprava na poroko

Priprava na poroko je možnost za pare, ki so tik pred poroko, da se za nekaj ur ali dni umaknejo iz vrveža priprave na poroko, da se umirijo, se povežejo med seboj, poglobijo odnos in ozavestijo korak, ki je pred njimi.

V Hiši kruha pari lahko koristijo možnost polnega penziona z mirom v naravi, če želijo pa tudi spremljevalni program: osebno spremljanje glede na želje para, npr. poglobitev Božje besede, obreda poroke, privolitev itd. 

Priprava na poroko ni šola za zakon ali tečaj pred poroko, kjer bi dobili potrdilo, da se smete cerkveno poročiti.

Termin: po dogovoru

Vodi s. Irena Mohorič.

Svetovani prispevek za bivanje je 35 €/osebo na dan; za študente ali brezposelne je 25 €/osebo na dan. Par po svojih zmožnostih prispeva za program.

Podari darilni bon zaročenki, zaročencu …

Pričevanje para:

Pred poroko sva se za tri dni ustavila v Hiši kruha. Zagotovo je bila to najboljša možna odločitev. Tako sva si ob vseh pripravah vzela nekaj časa zase in se nekoliko odmaknila od neskončnih vprašanj o organizaciji poroke. Program sva si lahko po svoje prilagodila in ga je bilo ravno prav. S sestro Ireno smo šli skozi poročno obljubo in Božjo besedo na najini poroki. Ker se je na poročni dan vse zelo hitro odvijalo nama je to zelo pomagalo pri tem, da sva bila bolj pozorna na potek poročne maše. Poleg tega sva imela veliko časa za molitev, pogovor, sprehode v naravi in da sva v miru ponavljala poročni ples. Vesela sva, da so sestre te tri dni tako dobro skrbele za naju, da sva se lahko v miru ustavila, povezala s Stvarnikom in drug z drugim.
Teja in Lojze

Prijavnica

  Dan prihoda *

  Dan odhoda *

  Ime in priimek obeh *

  Naslov in kraj bivanja obeh

  E-naslov obeh*

  Telefon obeh *

  Zadostuje mi splošna ponudba iz katere si lahko pripravim obrok

  DaNe

  Želim, da mi pripravite poseben obrok (4€ doplačila brez zdravniškega potrdila)

  DaNe

  Potrebujem dvigalo

  DaNe

  Želim si svojo kopalnico (doplačilo)

  DaNe

  S klikom na gumb “pošlji” soglašte z obdelavo posredovanih podatkov v skladu z namenom za katerega so bili dani.