Delavnica osebne in duhovne rasti

Delavnica je namenjena ženskam, ki želijo bolj polno in pristno živeti svoj vsakdan, se veseliti sebe, odkrivati in bolj v polnosti živeti svojo poklicanost.  Naslov je: Umetnost vsakdanjega življenja v Kristusu. Navdihovale se bomo pri Božji besedi in kristjanih, da bi v večji polnosti živele iz daru božjega sinovstva in hčerinstva. Teme: ustvarjalnost v Bogu, živeti na Božji način, podobe in domišljija, dom kot razširjeni jaz, oblečeni v luč, miza – kraj razodevanja, rane in spomin, spreobrnjenje k življenju.

Skupina se srečuje enkrat mesečno od oktobra do junija. Po drugem srečanju se skupina zapre. Srečanja vsebujejo molitev, refleksijo meseca, podeljevanje življenja in nagovor ob temi prihodnjega meseca. Po dogovoru je možen enkratni ali redni pogovor z voditeljico delavnice.

  • Srečanja so vsako tretjo sredo v mesecu od 19.15 do 21.15.

Prvo srečanje je 30. septembra 2020.

Vodi s. Irena Mohorič.

Svetovani prispevek je 50 € za vsa srečanja.

Samohranilke, brezposelne, vdove ali drugače finančno preizkušene dajo prispevek, ki ga zmorejo. Označite v prijavnici pod opombami, da bi dali nižji prispevek.

Kdor pa lahko da kakšen evro več, je dobrodošlo za kritje stroškov tistim, ki dajo manj.

Pričevanja:

V dveh letih sodelovanja na sredinih delavnicah osebne in duhovne rasti za ženske me je s. Irena s skupnostjo vpeljala v pomembnost maše in očenaša, ki vodi v globlji temeljni osebni odnos z usmiljenim ljubečim Bogom. Na dan so prispela številna občutja – tako tista izrečena kot tista, ki so ostala v globini srca. Kdo je zame Bog, kdo sem jaz, kakšen je moj odnos do bližnjih. Opogumljena, ljubljena, v hvaležnosti in ponižnosti se obračam k Božji navzočnosti. Takrat občutim mir in Ljubezen. To poizkušam prenašati v moj vsakdan bratom in sestram. Bog ob svojem času naredi, kar je za nas najboljše.

Majda

Tema letošnjih delavnic osebne in duhovne rasti je bila molitev Oče naš. Pa bi tako na hitro vsak lahko pomislil: Ja, saj Oče naš pa znamo in poznamo prav vsi. Vendar smo ob Svetem pismu in umetniških mozaikih spoznale gobji pomen te čudovite molitve, ki pa jo vse prevečkrat molimo samo rutinsko. Hvala sestri Ireni za usmeritev na pot, da je molitev Oče naš postala moj vsakodnevni pogovor z Očetom.

Anka

Prijavnica

Dan prihoda *

Dan odhoda *

S klikom na gumb “pošlji” soglašte z obdelavo posredovanih podatkov v skladu z namenom za katerega so bili dani.